Webshop løsninger, der sikrer digital succes for BTB og BTC.

Etablering af en ny webshop er en stor beslutning for alle erhvervsdrivende, da det er en udvidelse af den digitale virksomhed. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning fra start, så rejsen og strategien bliver en god og succesfuld oplevelse.

Hos Simple Solution bruger vi velkendte Open Source CMS-systemer, når vi udvikler webshop løsninger. Dette giver mange fordele som kunde. Uanset om det er i BTB eller BTC.
Fx nem og intuitiv brugeradministrationen, samt mulighed for hele tiden at kunne udvide webshopløsningen med nye funktioner og features.

E-commerce er verdens hurtigste voksende marked. Skal virksomheder vinde det digitale marked, kræver det fleksible, agile og avancerede webshop løsninger. Teknologien skal sikre, at virksomheder kan sælge globalt og forbinde markedet lokalt. Den enkelte kunde skal være i fokus, imens markedet overvåges, og nye muligheder kan implementeres hurtigt og nemt.

Webshopløsning der fremtidsikrer jeres forretning

Simple Solution har gennem 11 år tilbudt og udviklet high-quality E-handelsløsninger, der fokuserer på at bygge de mest avancerede og dynamiske løsninger. Vi ved, hvordan avancerede og profitable webshop løsninger skal opbygges, og vores erfaring og strategiske, digitale forståelse leverer grænseløse webshops, der vinder markeder og fremtidssikrer virksomheder. Det gør, at I kan stille store krav og får en partner til jeres E-handel, der kan agere i det marked, I opererer i.Start projekt

E-handel til ethvert behov

Etablering af en ny webshop er en stor beslutning for alle erhvervsdrivende, da det er en udvidelse af den digitale verden.

Virksomheders E-handelsløsninger skal være udviklet i overensstemmelse med deres brand value og målgruppers behov.
Derfor udvikler vi specialiserede E-handelsesløsninger. Alt fra designet til funktionaliteten på jeres webshop bliver skræddersyet ud fra jeres virksomheds behov.

Fleksible open-source platforme til webshop integration

Vores team arbejder på open-source systemer som fx WooCommerce, Drupal og Joomla.
Det betyder, at I er sikret en E-handelsløsning, der kan vokse med jeres virksomhed og ændres i takt med jeres forretningstrategi. Det er nemt at ændre i hele systemet, når behovet opstår.

Systemintegration

Forventer I fx, at der vil være mange transaktioner på webshop løsningen, kan det med fordel betale sig at investere i en integration til virksomhedens ERP (økonomisystem). Dette vil optimere og give store besparelser, som i stedet kan investeres i at skabe værdi for virksomheden.

Simple Solution leverer integrationer til alle gængse ERP systemer såsom Nav, AX, C5, Visma, E-conomic m.fl.
Efter lancering af webshoppen bistår vi med drift og hosting – samt en professionel serviceaftale, som sikrer den nødvendige hjælp, når behovet opstår.

Vores team kan det, fordi de er eksperter på deres felt, men vigtigst af alt, fordi de ønsker at bryde grænserne for, hvordan virksomheder interagerer med deres kunder gennem innovative løsninger, der skaber digitale vindere.