De fleste softwarevirksomheder bruger i dag en stor del af deres ressourcer på support og vedligeholdelse af deres eksisterende produkter. Dette er et nødvendigt onde, der sikrer kvaliteten i virksomhedens produkter og dermed kundernes tilfredshed.

Digi Consult giver i dag virksomheder over hele verden mulighed for at fokusere 100 % på det fremadrettede strategiske arbejde, idet de overlader vedligeholdelse, opgradering og videreudvikling af eksisterende produkter til os.

Vi tilbyder

  • Løbende håndtering af software opdateringer.
  • Kvalitetssikring og fejlretning med henblik på at identificere, prioritere og eliminere eksisterende produktfejl, øge performance og forbedre funktionaliteten.
  • Tilpasning af ældre løsninger til at håndtere nye features og til at kunne integrere til 3. parts moduler og systemer.

Fordele for din virksomhed

  • Bedre produktkvalitet ved at bruge et uafhængigt QA team (Quality Assurance) til at gennemføre tests, dokumentation, systemanalyser m.m..
  • Mulighed for at fokusere virksomhedens indsats på kerneaktiver og på at udvikle “cutting edge” produkter, frem for at bruge ressourcer på mindre profitable aktiviteter som f.eks. vedligeholdelse.
  • Vi arbejder med et unikt vurderingsværktøj, der motiverer vores medarbejdere til hele tiden at forbedre sig, idet det følger medarbejderens individuelle udvikling og hjælper udviklere til at øge effektiviteten. Dette giver dig den bedste udnyttelse af tid hos ressourcerne der indgår i dit team.

Kontakt os, hvis du ønsker at fremskynde time-to-market og mindske udgiften til produkt vedligeholdelse.