Hvis du repræsenterer et reklamebureau, er tekstforfatter eller har en grafisk design-virksomhed, så kan du blive partner. Kort sagt skal du være en virksomhed, som har slutsalg direkte til kunden af websites. Du leverer det grafiske og efterfølgende sætter vi et “styrhus” bagved med CMS og andre ønskede moduler der skal til. Vi sørger bagefter for lancering, hosting, drfit og support.

Som partner får du adgang til Digi Consult’s partnernet, hvor du får mulighed for at finde priser direkte til dig og dine kunder. Derudover bliver du forhandler af Digi Consult’s CMS ydelser.

Nedenfor kan du læse, hvordan vi typisk griber et partnerskab an.

Assistance til dine kundemøder:

Digi Consult følger gerne med på dine kundemøder. Her bistår vi med teknisk know how og vejledning i mulighederne for at implementere kundens forretningsstrategi på internettet. Digi Consult udfører også gerne en behovsanalyse, hvis dette ønskes af partneren.

Højt til loftet:

Digi Consult muliggør total frihed i den kreative proces. Vi ønsker at give grafiske designere frie hænder i processen med at designe det grafiske udtryk, så kreativiteten ikke dræbes af kasser og rammer. Dette er en af grundstenene i tanken bag partnerskab.

Ingen snærende kontrakter:

Denne frihed gælder på mange niveauer. Det er vores holdning, at partnerskabet bør etableres af lyst og fri vilje. På samme måde skal det tage udgangspunkt i en fælles forståelse af muligheden for gensidigt udbytte. Derfor binder vi heller ikke partnere op med kontrakter, klausuler og restriktioner. Vi henviser dog til Handelsetingelser, som gælder både kunder og partnere, der bestiller websites hos os.

 

Har vi vakt din interesse, så kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om mulighederne for samarbejde.