På alle vores online forløb er der tæt kontakt med underviseren og “live” undervisning sammen med de andre deltagere på webinarer. Du er altså ikke overladt til dig selv, men har kontakt til både underviseren og de andre på holdet. En del af forløbet er selvstudie, og det stiller selvfølgelig krav til din selvdisciplin.

Fleksibel undervisning
Inmente’s fleksible uddannelse er et skridt ind i fremtiden. Her er det slut med at sende medarbejderen gennem hele kongeriget for at deltage på et kursus.

Virtuelle e-uddannelses lokaler
Når dit team geografisk er spredt og du har et begrænset rejsebudget, kan Virtuelle e-uddannelses lokaler være ordningen for dig og dit team. Denne metode leverer det samme indhold som i et klasseværelse bare lige til den bærbare. Vi bringer en virkelig instruktør til jer, i virkelig tid via Internettet. Vores faktiske klassificerede undervisning udstyrer dig med en høj succesfyldt måde at levere en konsistent træning til en geografisk udbredt arbejdsstyrke.

Live instruktør
Kursisterne får leveret her og nu instruktører over internettet på deres bærbare. De kan chatte med instruktøren og deres klassekammerater. Ligesom vores kursister kan i vores fuldt udstyrerede fysiske klasseværelser, har de adgang til et funktionelt netværks ordning. Denne uddannelses måde er tidsmæssigt besparende og ekstremt effektiv.

EOD
EOD betyder education on demand, undervisning når du har behov for det, derhvor du har brug for den.