Responstid og know-how kombineret med 11 års erfaring

Vi har leveret IT-outsourcing til både mindre produktionsvirksomheder, store børsnoterede medicinal virksomheder og virksomheder med internationale aktiviteter. Det privilegie har vi fået, og har stadig, fordi vi ser på IT-outsourcing, som en del af vores kunders forretningsplan.

Det betyder, at vi skal kende vores kunders forretning, pains og gains og derefter sammensætte det IT-setup, som giver størst mulig værdi. Det kræver et tæt samarbejde, som vi værdsætter meget højt.
Vores vigtigste opgave er at forstå virksomhedens behov og vide, at som leverandør af forretningskritiske komponenter, er vi forpligtet til at være tilgængelige 24/7.

Virksomhedens egen IT-afdeling. Bare bedre.

Et teknologisk partnerskab skal opleves som at have et in-house udviklingsteam – bare bedre. Bedre fordi, en virksomhed som vores har specialiserede teams til at varetage opgaver som IT-outsourcing. De skal ikke koncentrere sig om andet. De er langt fra generalister, som mange IT-medarbejdere på arbejdspladser nødvendigvis må være. Derfor har vores kunder udelukkende specialiserede kompetencer til at varetage deres IT.Kontakt os

Lad Simple Solution P/S stå for din IT

Du optimerer din forretning, når vi står for din IT-drift

Uanset om kunderne har behov for assistance til en enkelt opgave, etablering af et miljø, migrering til skyen eller outsourcing af alt virksomhedens IT, har vi kompetencerne og erfaringen til at kunne håndtere dette.
Vi sikrer stabil drift og tilfører din forretning værdi, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Vores konsulenter er klar til et uforpligtende møde og en gennemgang af jeres setup.

Gennem 11 år har vi guidet virksomheder sikkert og effektivt gennem IT-projekter, som var, og er, alt fra helt simple til komplekse og avancerede digitale projekter. Vi påtager os rollen som sparringspartner, rådgivere, udviklere og supportafdeling for vores kunder.Book uforpligtende møde

24/7 IT support hos Simple Solution P/S.

Faste, lave IT-udgifter og 24/7 support

Vores mål er at transformere den digitale arbejdsplads, mindske vores kunders omkostninger og yde maksimal support
Lasse Storm, Partner

Vi tilpasser alle vores aftaler efter den enkelte kunde og deres behov. Har virksomhederne brug for en fast aftale, eller blot adgang til vores remote-support, så løser vi det.
Når en virksomhed beslutter at lade os håndtere deres IT-drift og outsource driften til os, sker det uden besvær for kunderne. Det kan vi sikre, fordi vi planlægger, at det endelige cut-over til at foregå i de timer, hvor det ikke påvirker virksomheden. Vores konsulenter er på plads under hele forløbet og sikrer at alt er i drift som planlagt og aftalt.

Læs meget mere om hvorfor det giver mening at IT-outsorce her.