Optimering af dine annoncer skaber endnu flere fordele.

Vi ved af erfaring, at det kræver ressourcer at få det optimale ud af sin annoncering i søgemaskinerne, da det er en dynamisk annonceform, som kræver overvågning og løbende optimering. Vi tilbyder derfor at gøre arbejdet for jer. Vores eksperter laver den forudgående søgeordsanalyse, opsætter kampagner, optimerer annoncerne og sikrer, at I får mest ud af jeres ressourcer.

Når det er sagt, så kan konkurrencen være hård på de søgeord, du gerne vil rangerer højt på. Det kan skyldes, at der er mange konkurrerende virksomheder, der sælger lignende produkter som dem, du tilbyder, og som også ønsker at rangere højt på de produkt specifikke søgeord. For at få størst udbytte af din Google Ads annoncering og dit annonceringsbudget er det derfor vigtigt, at du løbende optimerer dine kampagner og retter til.

Det kræver tid, ressourcer og specialistviden at få det optimale udbytte af sine kampagner. Lad os udføre en analyse og gennemgang af af dine eksisterende Google Ads kampagner, så du kan få et overblik over, hvordan du kan få dem til at præstere bedre. Er din virksomhed helt ny i markedet, så hjælper vi med alt fra opsætning, drift, kommunikation og videre optimering.

Udnyt potentialet i Google Shopping

Google Shopping er en virkelig stærk spiller, når vi taler om at optimere på din digitale markedsføring på din webshop.
Du opnår en langt mere visuel annonce da produktbilleder, pris, rabat samt din virksomheds navn bliver vist i samme annonce.
Den kombination tilsammen giver en stærk annonce, der direkte taler til kunden og deres søgninger. Som meget andet i den digitale marketing verden er kunsten ved annoncering at svare direkte på kundens søgning. Med Google Shopping kan du ikke kun gøre det ved hjælp af tekst, men dermed også igennem billeder.Få en gratis gennemgang af din Ads konto

Dedikeret og specialiseret team hos Simple Solution P/S

Dedikeret og specialiseret team

Når først du beslutter dig for at arbejde mere dedikeret med din digitale marketing, åbner der sig en enormt teknisk verden for dig, hvor algoritmer, strategiske søgeordsanalyser og mange andre fagområder skal i spil. Samtidig skal du være kreativt tænkende; søgeord og tekst skal spille sammen og været skrevet i jeres stil og tone.

Hos Simple Solution har vi spillet bold på den digitale bane gennem de sidste 11 år. Vi har været med gennem et årtis teknisk udvikling og uprøvet potentiale. Derfor kan vi guide dig igennem det, som kan være en jungle. Vi har ekspertisen og erfaringen til at arbejde strategisk med digital marketing med fokus på konvertering og kunderejsen.

Vi arbejder ikke med mavefornemmelser, når vi går ind i kampen om at vinde kundernes opmærksomhed på Google. Alt er funderet i analyse og datadrevet kommunikation.

Tag fat i os, hvis vi skal give vores bud på, hvordan vi kan optimere og opsætte Google annoncer til dig og din virksomhed. Vi starter med et uforpligtende møde og derefter tilbud.